Ecolan Infra®-tuotteet
– korkealaatuinen, tuottava ja ekologinen ratkaisu.

Lue lisää

PARAS SIJOITUS MAARAKENNUKSEEN

Laadukkaat kotimaiset Ecolan Infra® -kevytkiviainekset ovat ratkaisu kestävän kehityksen maarakennukseen. Valikoimasta löydät materiaalit väylien, kenttien, rakennusten ja ulkoliikuntakohteiden pohjiin.

Ecolan Oy on suomalaisen kiertotalouden edelläkävijä, vuodesta 1995 alkaen. Autamme rakentajaa myös suunnittelussa, mitoituksessa ja toteutuksessa.

TUOTTAVA MAARAKENNUS

Perinteinen maarakennus lähtee ajatuksesta maa- ja kivimassojen siirrosta. Niitä kuljetetaan pitkiäkin matkoja, jolloin kate hupenee kaluston kuluihin ja siirtoihin kuluvaan aikaan-

Nykyaikainen suunnittelija käyttää lähellä olevat massat rakennukseen yhdessä Ecolan Infra®n kanssa. Tehdään vain minimaalinen määrä kuljetuksia. Urakkaan kuluva aika lyhenee, samalla rakennuttajan investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin.

ILMASTONMUUTOS ON OSA MAARAKENNUSTA

Rakentaminen on ratkaisevassa asemassa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Hiekka on maailman vanhin rakennusmateriaali, mutta se on käymässä vähiin kaikkialla, myös Suomessa. Siksi joudutaan louhimaan kallioita ja murskaamaan kiviaineksia.

Teollisuuden sivuvirtoja hyödyntämällä pystytään korvaamaan merkittävin osin neitseellisten luonnonvarojen käyttöä. Näin ollen luonnonvaroja pystytään säästämään myös tuleville sukupolville.

Hiekka- ja soraharjujen suojelu on ensiarvoisen tärkeää, sillä ne ovat Suomen pohjavesien filtteri.

Ecolan Infra®-tuotteet ovat korkealaatuinen, tuottava ja ekologinen ratkaisu maarakennukseen. Se on osa hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Tutkitusti tuottava ECOLAN INFRA®

Lue lisää

Luonnollinen maarakennus

Lue lisää

ECOLAN INFRA®-tuoteperhe

Katso tuotteet

Kiinnostaako kestävämpi infrarakentaminen? Ota yhteyttä:

Ari Petäjistö
Ari Petäjistö+358 44 981 2323

Liiketoimintapäällikkö
Ecolan Infra® uusiomateriaalit
etunimi.sukunimi [at] ecolan.fi