Ecolan Silva®
on luonnon oma metsäravinne

Lue lisää

PARAS SIJOITUS METSÄLLESI

Laadukkaat kotimaiset Ecolan Silva® tuhkaravinteet vastaavat tehokkaasti metsäsi kaikkiin ravinnetarpeisiin sen kasvun eri vaiheissa. Valikoimasta löydät varman ja ympäristölle turvallisen ravinteen metsänkasvatukseen kangas- ja turvemaiden metsissä.

Ecolan Oy on suomalaisen kiertotalouden edelläkävijä, vuodesta 1995 alkaen. Toteutamme metsäsi optimaalisen lannoituksen suunnittelusta levitykseen.

TUOTTAVA METSÄOMAISUUS

Metsätalouden osuus Suomen kansantuotteesta on merkittävä. Ecolan Silva® -lannoituksella luot metsästäsi korkeakorkoisen ja varman sijoituskohteen. Puut kasvavat nopeammin ja niiden laatu paranee.

Mitä suurempi osa metsästäsi on vähäoksaista tukkia, sitä parempi on hakkuusta saatava tulosi. Hyvin hoidetun metsätilan arvo nousee ja tuottaa euroja sukupolvelta toiselle.

ILMASTO KAIPAA METSÄÄSI

Metsät ovat ratkaisevassa asemassa ilmastonmuutokseen hillitsemisessä. Ne sitovat ja varastoivat hiilidioksidia ja ovat merkittävä hiilinielu. Metsät tuottavat myös ilmaan haihtuvia yhdisteitä, jotka viilentävät ilmastoa.

Metsiemme kykyyn toimia hiilivarastona ja -nieluna voidaan vaikuttaa oikea-aikaisella, suunnitelmallisella hoidolla. Ecolan Silva® on luonnon oma metsälannoite.

Tutkitusti tuottava ECOLAN SILVA®

Lue lisää

Luonnon
omat
ravinteet

Lue lisää

ECOLAN SILVA®-tuoteperhe

Katso tuotteet

Ota yhteyttä lähimpään metsäammattilaiseesi.
Voit myös olla yhteydessä suoraan meihin:

Henry Mantsinen
Henry Mantsinen+358 44 797 5015

Liiketoimintapäällikkö
Ecolan Silva® tuhkaravinteet ja lannoituspalvelut
etunimi.sukunimi [at] ecolan.fi