Ecolan Silva®
Luonnon omat ravinteet

Lue lisää

LUONNON OMAT RAVINTEET

Ecolan Silva® metsäravinteiden valmistuksessa käytetään bioenergian tuotannossa syntyviä, puhtaita ja ravinnerikkaita tuhkia.

Laadukas, metsäekosysteemistä lähtöisin oleva raaka-aine tekee tuotteista turvallisia luonnolle ja sen käyttäjille.

TURVALLISTA LUONNOLLE
JA VESISTÖLLE

Ecolan Silva® metsäravinteiden sisältämät rauta- ja alumiiniyhdisteet pidättävät fosforia tehokkaasti, mistä syystä riski ravinnehuuhtoumiin on erittäin vähäinen.

Lannoitus ei vaaranna tai rajoita lannoitusalueiden vesistöjä, marjojen, sienten tai riistan käyttöä. Lannoituksella saadaan kasvatettua puuston kasvua ja sitä kautta haihdutusta. Puiden oma haihdutus pitää vedenpinnan turpeessa riittävän alhaalla, jolloin ojien umpeen kasvaminen ei aiheuta kunnostusojitustarvetta.

ENSIARVOISTA ILMASTOLLE

Ekologisesti lannoitettu metsä kasvaa ja samalla kasvattaa hiilinielua. Yksi iso tukkipuu (1m3) sitoo yhden tonnin hiilidioksidia ilmakehästä ja vapauttaa 0,7 tonnia happea ilmakehään.

Voimme tehdä hyvää ilmastolle ja hengittää raikasta ilmaa jokainen päivä.

ARVOKASTA KIERTOTALOUDELLE

Bioenergia on osa Suomen kestävää kehitystä. Nykyaikaisen tekniikan avulla tuotannosta jää vain puhdasta, ravinnerikasta tuhkaa. Vastuullinen energiantuottaja ei rasita luontoa, vaan laittaa alkuaineen vauhdittamaan metsien uutta kasvua.

Ota yhteyttä lähimpään metsäammattilaiseesi.
Voit myös olla yhteydessä suoraan meihin:

Henry Mantsinen
Henry Mantsinen+358 44 797 5015

Liiketoimintapäällikkö
Ecolan Silva® tuhkaravinteet ja lannoituspalvelut
etunimi.sukunimi [at] ecolan.fi