FI | EN

 • Agra Ecolan Agra<sup>®</sup> <br>3-0-0 NS
  Agra Ecolan Agra<sup>®</sup> <br>3-0-0 NS

  Ecolan Agra®
  3-0-0 NS

  UUSI LANNOITETUOTE   ECOLAN AGRA® 3-0-0 NS on orgaaninen typpipitoinen lannoiteliuos, jonka raaka-aineena on St1:n bioetanolivalmistuksen sivujakeista valmistettu puuvinassi. ECOLAN AGRA® 3-0-0 NS soveltuu luomuviljelyn täydennyslannoitukseen, muun lannoiteohjelman täydentämiseen ja satotasojen nostamiseen. Puuvinassia voidaan levittää sellaisenaan tai sekoitettuna lietelannan kanssa.    

  Lue lisää
 • Agra Ecolan Agra<sup>®</sup> <br>8-4-2
  Agra Ecolan Agra<sup>®</sup> <br>8-4-2

  Ecolan Agra®
  8-4-2

  Ecolan Agra® 8-4-2 on moniravinteinen orgaaninen eläinperäinen kivennäislannoite. Monipuolinen ravinnesisältö ja hyvin kasveille käyttökelpoiset tekevät lannoitteesta tehokkaan ja toimivan lannoitteen maatalouteen. Lannoitteen raaka-aineet ovat pääosin ravinteiden kierrätystä luonnonmukaisista lähteistä parhaimmillaan.

  Lue lisää
 • Agra Ecolan Agra<sup>®</sup> <br>8-4-4
  Agra Ecolan Agra<sup>®</sup> <br>8-4-4

  Ecolan Agra®
  8-4-4

  Ecolan Agra® 8-4-4 on viljojen, öljykasvien, perunan, nurmien ja puutarhakasvien lannoitukseen sopiva moniravinteinen orgaaninen kivennäislannoite.

  Lue lisää
 • Agra Ecolan Agra<sup>®</sup> <br>8-4-8
  Agra Ecolan Agra<sup>®</sup> <br>8-4-8

  Ecolan Agra®
  8-4-8

  Ecolan Agra® 8-4-8 on viljojen, öljykasvien, perunan, nurmien (käyttörajoitukset huomioiden) ja puutarhakasvien lannoitukseen sopiva moniravinteinen orgaaninen kivennäislannoite.

  Lue lisää