ESG

Lue lisää

ESG-kriteerit

ESG-lyhenne tulee sanoista ympäristö (Environment), sosiaali (Social) ja hallinto (Governance). Näiden kriteerien täyttyessä liiketoiminta edistää kestävää kehitystä ja on rakennettu kestävälle pohjalle.

Kestävyydessä on kyse myös riskienhallinnasta eli siitä, miten se hallinnoi omaa toimintaansa negatiivisten vaikutusten minimoimiseksi.

Ympäristö

Tuotannolla ja kulutuksella on merkittävä vaikutus ympäristöön. Kun tuotamme ja kulutamme luonnonvaroja, edistämme ilmastonmuutosta, tuhlausta, saastumista, metsien hävittämistä ja heikennämme luonnon monimuotoisuutta.

Ecolanin liiketoiminta vaikuttaa positiivisesti ympäristön hyvinvointiin ja torjuu ilmastonmuutosta kestävillä kiertotalouden tuotteilla, joilla lisätään teollisuuden sivuvirtojen jälleenkäyttöä kestävällä tavalla edistäen samalla tavoitteita hiilineutraalin yhteiskunnan luomisessa.

Sosiaalinen vastuullisuus

Yrityksillä on vastuu työntekijöistään ja niiden vaikutuksista yhteiskuntaan, jossa ne toimivat – esimerkiksi työolojen, työntekijöiden oikeuksien ja monimuotoisuuden suhteen.

Ecolanin työympäristö edistää kaikin tavoin ihmisten hyvinvointia ja takaa hyvän työilmapiirin sekä tasa-arvon työntekijöiden kesken.

Vastuullinen hallinnointi

Uskomme, että aktiivinen hallinto on tärkeää yritysten kehitykselle ja tarjoaa pitkäaikaisia etuja osakkeenomistajille, työntekijöille ja yhteiskunnalle.

Keskitymme avoimuuteen yhtiön ja osakkeenomistajien välillä muun muassa hallituksen kokoonpanossa ja osakkeenomistajien oikeuksissa.

Käyttämällä suomalaisella huippuosaamisella valmistettuja ECOLAN® -tuotteita olet mukana ilmastonmuutoksen torjumisessa

OTA YHTEYTTÄ